Teremtsen oázist társasháza udvarán!

Terézváros zöldfelületeinek növelése érdekében az önkormányzat megnövelt pályázati támogatással kívánja ösztökélni a társasházakat belső udvaruk zöldítésére.

 

Az igényelhető támogatás összegének nagysága bruttó 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjed, arányait tekintve pedig a fejlesztés megvalósításával járó kiadások akár 80 százalékát is elérheti. Ami azt jelenti, hogy a sikeresen  pályázóknak a feltételek teljesítése esetén a költségek mindössze 20 százalékát kell viselniük. 

 

A támogatással az önkormányzat azt szeretné elérni, hogy a kerület társasházaik lakóközösségei belső udvaruk megújításával szép, kertszerű, pihenésre is alkalmas tereket hozzanak létre. Ez ugyanis hozzájárul ahhoz, hogy Terézvárosban az élet otthonosabbá és egészségesebbé váljon.

 

A pályázat megírásához szükséges információkat a pályázati felhívás tartalmazza. A dokumentumból az érdeklődök arra is választ kapnak, hogy kik élhetnek a lehetőséggel, mire mennyi támogatás igényelhető, milyen dokumentumokat kell csatolni, az elbírálás milyen szempontok szerint történik. A szükséges adatlap és költségvetési táblázat  innen letölthető. 

 

A Terézváros magazin nyári lapszámaiban inspirációt, ötleteket, szakmai tanácsokat adunk majd a zöldítési pályázatokhoz.

 

Frissített pályázat, új tudnivalók: https://www.terezvaros.hu/hirek/modosultak-a-tarsashazi-belso-udvarok-zolditesere-vonatkozo-palyazati-felhivas-dokumentumai