Partnerségi egyeztetés a településképi rendelet módosításáról

Tisztelt Terézvárosiak! Tisztelt Partnereink!

A településkép védelméről szóló önkormányzati rendeletet módosítanunk kell, mert az épített környezetről, valamint a településkép védelméről szóló törvények, és az ezek végrehajtásáról szóló kormányrendeletek változtak. A módosítást a gyakorlati tapasztalatok miatt is szükségesnek látjuk.

A döntés előtt szeretnénk megismerni az Önök javaslatait, észrevételeit is, ezért a honlapon már elérhető a településképi rendelet módosítása.

 

A partnerségi egyeztetésre a járványügyi intézkedések miatt csak elektronikus úton tudunk sort keríteni, ezért lakossági fórum helyett videókonferenciát tartunk 2021. április 12-én, hétfőn 17:00 órakor. A videókonferencia elérhetősége: https://meet.google.com/qcv-xpng-qrr

 

Véleménynyilvánításra a felhívás közzétételétől április 27-ig tudunk lehetőséget biztosítani. A rövid indoklással kiegészített javaslatokat a foepitesz@terezvaros.hu e-mail címre várjuk. Kérjük, tüntesse fel a teljes nevét is, mert véleményét csak ennek ismeretében tudjuk figyelembe venni. Neve megadásával az adatkezeléshez is hozzájárul; nevét kizárólag a terv véleményezésével összefüggésben kezeljük.