Nyári napközis tábor

A Terézvárosi Önkormányzat megbízásából a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. szervezésében 2019. június 24. és augusztus 16. között idén is a Derkovits Gyula Általános Iskola épülete, udvara, játszótere és sportpályája ad otthont a kerületi nyári napközis tábornak. Itt vehetnek részt a gyerekek a különféle ingyenes szabadidős foglalkozásokon (számítástechnikai, kézműves és sport szakrajok), kulturális programokon, vetélkedőkön, a közeli Bajza utcai uszodában pedig az úszásoktatáson. A „Derkó”-ból indulnak majd a számos külső – fővárosi és vidéki helyszínű – programra: állatkert- és múzeumlátogatásokra, kirándulásokra.

A budapesti programokon való részvételhez minden gyermek számára szükséges utazási bérlet vagy hetente 4 db BKK-jegy.

 

A napi háromszori étkezés térítési díja: 441 Ft

A térítési díj befizetésekor a tanév során igénybe vett kedvezmények érvényesek (kivéve: nyáron ingyenesen csak a Terézvárosban lakó, érvényes határozattal rendelkező tanulók étkezhetnek).

 

A június 24-i, első hétre június 11-én és 18-án, kedden 15-18 óráig lehet befizetni a Derkovits Iskolában.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azok a gyermekek, akik a megadott határidőig nem fizetik be a térítési díjat, ill. ingyen étkezők esetében nem jelzik részvételüket, a következő héten nem táborozhatnak, mivel nem tudjuk számukra biztosítani az étkezést.

A részletes tábori tájékoztató megtalálható az iskolákban, illetve a Terézvárosi Önkormányzat és az Eötvös10 recepcióján.

Szeretettel várjuk a kalandos táborozásra vágyó gyermekek jelentkezését!