Kié Terézváros legszebb virágos ablaka, balkonja?

A terézvárosi önkormányzat idén is versenyt hirdet azok között, akik otthonukat, munkahelyüket növényekkel szépítik.
Az otthoni kertészkedés a bezártságban valódi örömforrás és kikapcsolódás lehet, és járvány idején sem lehetetlen, hiszen sok kertészet és virágüzlet vállal házhozszállítást.

Három kategóriában várjuk a jelentkezéseket:

1.  virágos lakásablak, balkon, francia erkély, társasházi körfolyosó

3.  virágos üzletportál

4.  virágos intézmény

Nevezni nem csak virágokkal, hanem zöldségekkel és fűszernövényekkel is lehet. Minden kategóriában értékes nyereményeket ajándékozunk.

A nevezéshez minimum egy, maximum négy fotót várunk e-mailben a beküldő nevének, telefonszámának és a helyszín pontos címének megjelölésével. Saját munkát, vagy más által beültetett helyet is lehet jelölni (ez utóbbi esetben is kérjük a pontos helyszín, és amennyiben ismert, a tulajdonos megjelölését). Segít az elbírálásban, ha a pályázathoz néhány soros ismertető is készül a növényekről és a kertész motivációjáról.

A pályázatokat 2021. július 15-ig várjuk a viragosterezvaros@terezvaros.hu címre.

A szakmai zsűri elnöke: Temesvári Szilvia környezetvédelemért felelős alpolgármester.

A zsűri tagjai: Dóka Szabolcs kertészeti vezető, Heltai László, a környezetvédelmi bizottság elnöke és Rigó István főkertész.

A versenyt közösségszavazás is kíséri majd az önkormányzat Facebook oldalán.