Keressük a „Kiemelkedő egészségügyi munkáért” kitüntetés jelöltjeit

A terézvárosi önkormányzat képviselő-testülete döntött a „Kiemelkedő egészségügyi munkáért” kitüntetés megalapításáról. Az elismerést azok az orvosok, egészségügyi dolgozók, védőnők kaphatják, akik legalább 15 éve Terézváros egészségügyi rendszerében dolgoznak, és akik szakmájukban kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Kitüntetésben évente öt fő részesülhet, személyükre a képviselő-testület tagjai, az illetékes szakbizottság tagjai, a helyi Orvosi Kamara tisztségviselője, a Terézvárosban működő egészségügyi intézmények dolgozói, valamint terézvárosi lakóhellyel és választójoggal rendelkező lakosok tehetnek javaslatot a polgármesternek.

A kitüntetés adományozásáról a képviselő-testület minősített többséggel dönt. Az elismeréssel oklevél és 200.000 forint pénzjuttatás jár.

Az írásbeli, rövid indoklással kiegészített javaslatokat 2021. május 31-ig lehet elküldeni a preczlik.gabor@terezvaros.hu e-mail címre.

További kérdés esetén dr. Preczlik Gábor osztályvezetőt (Humánszolgáltatási Főosztály) lehet keresni a 06 1 342 0923-as telefonszámon.