Hirdetési lehetőség vendéglátósoknak

Kedves Ügyvezetők és Tulajdonosok!

 

Tavaly, a veszélyhelyzet kezdetekor önkormányzatunk a Terézváros melléd áll! program létrehozásával azonnal segítséget nyújtott azoknak a terézvárosiaknak, akik munkájukat, állásukat elveszítették, és azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, amelyek fennmaradása veszélyben volt. Az ősz folyamán döntöttünk a támogatások bővítéséről. Ezek az intézkedések már segítették a vendéglátósokat is, hiszen látszott, hogy az elhúzódó járvány ezt a szektort rendkívüli mértékben sújtja.

 

A járvány önkormányzatunk büdzséjét sem kímélte, de célunk továbbra is változatlan: segítjük az itt élőket és az itt dolgozókat. Azt akarjuk, hogy Terézváros újra az legyen, ami a járvány előtt volt: sokszínű, élettel teli kerület sok vendéglátóhellyel, sok vendéggel.

 

A terézvárosi önkormányzat éppen ezért most egy mentőcsomagot hozott létre a vendéglátások megsegítésére, melynek részleteit már ismerik, és itt is elolvashatják: https://www.terezvaros.hu/hirek/terezvaros-a-vendeglatosok-melle-all .

 

A mentőcsomag része egy olyan kampány is, amely során a vendéglátóhelyek szolgáltatásait népszerűsítjük az itt élők körében. Első körben lehetőséget biztosítunk a kéthetente, csaknem 30 ezer példányban megjelenő önkormányzati lapban, a Terézváros magazinban minden vendéglátóhelynek egy ún. kuponos megjelenésre ingyen.

 

A megjelenési lehetőséggel kapcsolatban, kérjük, keresse részletes információként Töreki Milán titkárságvezetőt: toreki.milan@terezvaros.hu