Forgalmirend-változás három helyen

 

A következő napokban három helyszínen is forgalmirend-változásra lehet számítani a kerületben.

 

 

Darubontás a Király utca 46-nál

 

2021. április 8. és 10. között a Király utca 46. alatti építkezésen lévő toronydaru bontása miatt lezárják a Király utca Csányi utca és Kis Diófa utca közötti szakaszát. Az építkezés környezetében megállási tilalom lesz érvényben Az építési forgalom be- és kihajtása a Nagymező utca felől, jelzőőrök irányítása mellett történik. A forgalomkorlátozásról a közúton elhelyezett jelzőtáblák adnak tájékoztatást. A munkavégzés alatt a gyalogosok a Király utca páratlan oldalán lévő járdán közlekedhetnek.

 

 

Darubontás az Eötvös utca 12-nél

 

2021. április 15. és 17. között az Eötvös utca 12. alatti építkezésen lévő toronydaru bontása miatt lezárják az Eötvös utca 10-12. közötti szakasz, így az Eötvös utca a Szófia utca felől és az Andrássy út felől zsákutcává alakul. A munkavégzés ideje alatt a gyalogosok az utca páratlan oldalán lévő járdán közlekedhetnek.

 

 

Burkolatjavítási munkák a Rózsa utcában

 

2021. április 6. és 16. között út- és járdaburkolat javítási munkák miatt a Rózsa utca Andrássy szervizút és Szegfű utca közötti szakaszát „félpályásan" lezárják. A jelzett szakasz mindkét oldalán megállási tilalom lesz érvényben ebben az időszakban.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!