Cserepontokat nyit a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Február 10-től a korlátozások alatt a járványhelyzethez alkalmazkodó szabályokkal a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár lehetővé teszi olvasóinak a kölcsönzést.

 

A Könyvtári Cserepontokon a helyiségekbe nem lehet belépni, az átmenetileg ingyenesen megrendelhető könyveket átadó ablakokon, ajtókon vehetik át az olvasók. A Cserepontokon a beiratkozás, a kölcsönzött művek visszavitele, az esetleges tartozások rendezése is lebonyolltható.  Az FSZEK a korlátozások idejére a kölcsönzések lejárati idejét és a tagsági viszony érvényességét automatikusan meghosszabbítja, ezért kérik, a Cserepontokat csak azok keressék fel, akik újabb könyveket akarnak kölcsönözni.

 

A VI. kerületben a Liszt Ferenc téren lévő Terézvárosi Gyermekkönyvtárban a Cserepont hétfőn, szerdán 14-től 18 óráig, kedden 10-től 16 óráig, csütörtökön 13-tól 16 óráig tart nyitva.

 

A Könyvtári Cserepontok – a kijárási tilalomhoz alkalmazkodó – nyitvatartásáról, valamint a szolgáltatások részleteiről bővebb tájékoztatás a www.fszek.hu címen, a közösségi médiafelületeken található.