Hassay Zsófia polgármester

Megújult Terézváros weboldala

Kedves terézvárosiak! Elindult az önkormányzat megújult honlapja. A fejlesztés azt a célt szolgálja, hogy a látogatóknak korszerűbb, informatívabb, könnyebben használható és tetszetősebb felület álljon rendelkezésére.

Új honlapunkon elérhetők az ügyintézéshez szükséges letölthető dokumentumok és lehetőség van az elektronikus ügyintézésre is.

 

Bízunk benne, hogy a megújult honlap elnyeri tetszésüket, és mindenki könnyedén megtalálja a számára érdekes információkat. Jó böngészést!

 

Kedves terézvárosiak!

 
Október végén vehették át Kállai Illés szülei a polgármesteri hivatalban azt az oklevelet, amely tanúsítja, hogy a kisfiú lett az idén Terézváros újszülöttje. Szívből gratulálunk az újszülöttnek és szüleinek, és jó egészséget kívánunk nekik! 
 
 
Kedves terézvárosiak!
 
 
Hagyományainknak megfelelően az idén is novemberben köszöntöttük a szociális területen dolgozókat. Az ágazatban tevékenykedők elhivatott, felkészült, szilárd értékrendű emberek. Terézváros minden évben díjazza a kimagasló teljesítményt nyújtó szakemberek tevékenységét. A Terézváros Szociális Segítőjének Emlékérmet a hagyományoknak megfelelően most is a szociális munka napjához kapcsolódóan, ünnepélyes keretek között adtuk át november 13-én.