Hassay Zsófia Polgármester

Boldog új évet!

Kedves terézvárosiak! Az önkormányzat és a polgármesteri hivatal dolgozóinak nevében eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok önöknek!

 

Kedves terézvárosiak!

 

Elteltek az ünnepek. Az önkormányzat a maga eszközeivel igyekezett széppé és maradandóvá tenni az advent időszakát. Megnyitottuk a jégpályát a Hunyadi téren, valamint ünnepi díszkivilágítást öltött a kerület.


Az év vége az ünnep mellett a számvetés ideje is volt, december 20-án közmeghallgatást tartott a képviselő-testület, ahol sorba vettük a mögöttünk maradt hónapokat, beszámoltunk arról, hogy mit végeztünk és válaszoltunk a kerületiek kérdéseire, meghallgattuk a javaslataikat. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Terézvárosi Kalendáriumban olvashatják az önkormányzat beszámolóját. Ezt az érdekes és hasznos olvasnivalókkal teli kiadványt, valamint az idén első alkalommal elkészített naptárt a napokban kezdi kézbesíteni a posta, ezek hamarosan eljutnak minden kerületi lakos postaládájába.

 


Kedves terézvárosiak!

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy az önkormányzat tevékenységének, gazdálkodásának eredményeit a kerület valamennyi lakója a mindennapjaiban is érezze. A képviselő-testület novemberben döntött a támogatási rendszerünk változásáról, januártól pedig ezek közül többnek is növekszik a mértéke, emelkedik és bővül a kedvezményezettek köre. Mindezekről az év elején tájékoztatni fogjuk mindannyiukat.