Zenés piknik Farkasházi Rékával

A gyerekek kedvence, Farkasházi Réka énekelt a Hunyadi téri pikniken április 13-án.

Az immár hagyományos TÉR/ZENE - ZENE/TÉR programsorozat 2019-es évadnyitó eseményét tartották meg április 13-án, szombaton délelőtt a Hunyadi téri zenepavilonnál.

 

 

Az önkormányzat pereccel és üdítővel vendégelte meg a piknik résztvevőit

 

A zöldbe borult környezetben kicsik és nagyok egyaránt válogathattak a jobbnál jobb programok közül. A legkisebbek kipróbálhatták a körbeforgó kosárhintát, vagy éppen az arcfestést, míg mások a parkban kihelyezett asztalok körül a húsvéti hagyományokat idéző tárgyakat készíthettek egy kézműves-foglalkozás keretében.

 

 

Hassay Zsófia polgármester itt árulta el, hogy májusban is lesz ingyenes állatkerti látogatás

 

A terézvárosi önkormányzat jóvoltából enni- és innivaló is bőven akadt. A puha perec mellé rostos üdítőital, sőt még egy tombolajegy is járt. A sorsolást Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar műsora után vezényelte le Hassay Zsófia polgármester néhány igazán helyes kisgyerek segítségével. A tombolán 15 értékes ajándék talált gazdára, a fődíj pedig egy elektromos dartsjáték volt.

 

 

A tombola fődíját, az elektromos dartsjátékot Balatoni Anna nyerte meg

 

Hassay Zsófia itt emlékeztetett arra, hogy mostantól egészen őszig minden szombaton igényes, szórakoztató, ingyenesen látogatható események láthatók a terézvárosiaknak és vendégeiknek. Májusban és júniusban délelőttönként várják a családokat, míg júliusban és augusztusban esti koncertek követik egymást a zenepavilonban.

 

 

Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar jó hangulatot teremtett a téren

 

A polgármester itt jelentette be azt az örömhírt, hogy az idén már két ingyenes állatkerti látogatást is biztosít az önkormányzat a terézvárosi lakosoknak. Legközelebb május 11-én lesz az állatkert a hatodik kerületieké.

 

Horváth család

Az egész család itt van a pikniken, Adrián, Niki és a gyerekek: az 5 éves Zoé és a másfél éves Ágoston. Nagyon jól érezzük magunkat. Kellemes a téren üldögélni, falatozni, a kicsik pedig a játékokat is kipróbálhatják. Zoé a Fasori óvodába jár, talán ő élvezi leginkább a programot, de Farkasházi Réka műsora mindenkit elszórakoztat. Örülünk, hogy itt lehettünk, és mivel most tudtuk meg, hogy most már szombatonként mindig lesz itt koncert, biztosak vagyunk benne, hogy máskor is jövünk.

Balatoni Anna

Nagyon boldog vagyok, mert én nyertem a tombola fődíját, egy elektromos dartsjátékot. Most éppen a nagymamámnál vagyunk a három testvéremmel a Bajnok utcában, onnan jöttünk ki a Hunyadi térre. Ennél jobbat nem is kaphattunk volna, szeretünk játszani, biztos hamar belejövünk majd a dartsozásba is. Farkasházi Réka koncertjén is jól éreztük magunkat, énekeltünk, sokat nevettünk. Jó itt lenni…