Így látták a rajzpályázaton indulók a járványt és a karantént

Rövidesen kiderül, kik nyerték azt a rajzpályázatot, amit a Terézváros Közrendjéért és Közbiztonságáért Közalapítvány (TEKA) hirdetett meg a kerületi óvodásoknak és iskolásoknak.

A kiírásnak megfelelően a pályamunkák arról szólnak, hogy készítői hogyan élték meg az elmúlt hetekben a kényszerű bezártságot, hogyan teltek otthon napjaik, milyen érzéseket váltott ki belőlük a rendkívüli helyzet, mit gondolnak a koronavírus-járványról.

 

Most megmutatjuk az összes pályaművet, a szakmai zsűri döntése alapján az első három helyen végzettek nevét a Terézváros Újság jövő héten megjelenő számában olvashatják.

 

Addig is tippeljenek, vajon ki lesz a három díjazott!

 

A TEKA nagyon köszöni minden pályázónak az alkotását, hiszen jól tudják, hogy maga az otthontanulás is számos kötelezettséggel és feladatokkal járt/jár. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy minden résztvevő 5000 forint értékű vásárlási utalványt kap, illetve olyan rajzfüzetet és könyvet, ami tovább fejlesztheti a tehetséges fiatal művészeket.

 

Szintén a lapban derül fény arra, mi lesz a legjobbnak ítélt három képet beküldők meglepetés ajándéka. Természetesen a nyertes pályamunkákat is közzétesszük.  

 

Érdemes lesz várni az újságot!