Születésnap a SportPontban

Születésnapi partival és adománygyűjtéssel egybekötött nyílt napot tartottak december 3-án a SportPontban.

Immár kétéves a SportPont. Ez alkalomból ingyenes rendezvényt hirdettünk, amelyen többek között a már jól ismert edzési lehetőségek mellett adománygyűjtést is szerveztünk. Az ajándékokat cipősdobozban fogadtuk és a terézvárosi Csak Egyet Szolgálatnak ajánlottuk fel. A későbbiekben ők juttatják majd el a rászorulóknak a csomagokat – mondta el érdeklődésünkre Leposa Milán, a SportPont vezetője.

 

 
A nyílt nap sztárvendége Katus Attila volt

 

Mint megtudtuk, a programot a SportPont egyik személyi edzője, Kispál Eszter egy TRX-köredzéssel indította el, ami után a méltán népszerű tréner, Katus Attila ismét jól megdolgoztatta az idelátogatókat. Katus Attila órája után egy kis meglepetéssel készültek a szervezők: mindenki kapott egy SportPont-logóval feldíszített muffint. A születésnapi játék nyertesét Katus Attila sorsolta ki, a nyeremény egy 10 alkalmas bérlet és sportpontos ajándékcsomag volt.

 

 

Népszerű a TRX-edzés is a SportPontban

 

Este 7 órai kezdéssel a Decathlon által szervezett óratípussal ismerkedhettek meg a sportolni vágyók, ez pedig a láthatatlan fitnesz volt. A szerdánként tartott órákon elsősorban a látássérültek számára kialakított edzéstípust gyakorolhatják az érdeklődők, s most ezt ismerhették meg a nyílt nap vendégei.

 

 

A SportPont vendégei adományokat is felajánlottak a rászorulók részére
 

Ezzel párhuzamosan egy maratoni zumba várt mindenkire, ugyanis 75 percben a három zumbaoktató: Szabó Kriszta, Bárány Zsófi és Burus Andi egyszerre tartotta meg a szokásos, jó hangulatú óráit. A program végén Sharonnak köszönhetően egy gerinctorna következett, amely garantáltan megmozgatott minden izomcsoportot.

 

A SportPont második születésnapján megtartott nyílt napon mintegy száz vendég vett részt.