Sport, játék és szórakozás

Hozzátok el apát, anyát! – ezzel a szlogennel hirdette meg a Prince of Darts DSE az első családi dartsnapot, amelynek megrendezését a terézvárosi önkormányzat támogatta. Az egyesület Szondi utca 5. szám alatt található profi termében megtartott eseményen részt vett Gerencsér Barnabás közbiztonsági referens is.

A dartsversenyre érkezett terézvárosi családokat Gerencsér Barnabás köszöntötte, aki elmondta: az önkormányzat az eseményen részt vevő összes családot megajándékozza egy dartstáblával.

 

 

Már a gyakorlást is mindenki élvezte
 

A darts alapjait Tarján Tamás, az egyesület edzője ismertette a terézvárosi családokkal, akitől azt is megtudtuk, hogy a két évvel ezelőtt alapított Prince of Darts DSE tagjai országos és nemzetközi versenyeken vesznek részt.

 

 

Tarján Tamás, az egyesület edzője

 

A verseny előtt lehetőség volt bemelegítésre is, amit a gyerekek és szüleik egyaránt élveztek, hiszen a darts olyan sport, mint a golf: kortalan.

 

 

Gerencsér Barnabás közbiztonsági referens

 

Kicsiktől a nagyokig mindenki élvezte a játékot, a győztes csapat a Járóka-Frisnyák család lett.

 

Jó ötletnek tartja a családi dartsnapot?

Kolozsi család

Szeretjük a dartsot, kiváló sport, amikor lehetőség van rá, játszunk. Otthon folytatjuk is az új dartstáblán. Jó lenne, ha rendszeres lenne a jövőben ez a program.

Farkas család

Jó lehetőség a közös játékra, nagyon örülünk neki. Reméljük, lesz folytatása ennek a programnak. A dartstáblának a gyerekszobában lesz a helye, otthon is folytatjuk a versenyeket. Látszik a gyerekeken, hogy élvezik a játékot.

Járóka-Frisnyák család

Csak akkor dartsozunk, ha elmegyünk nyaralni, ennek ellenére megnyertük a versenyt. Szeretünk játszani, társasjátékokkal is szoktunk, és most lesz egy igazi dartstáblánk is otthon. Nagyon örülünk az ajándéknak, nem is gondoltuk, hogy kapunk, hiszen mi csak játszani jöttünk.