Piknikkel nyitott a nyári TÉR/ZENE szezon

A szórakoztatásról Levente Péter gondoskodott.
A szórakoztatásról Levente Péter gondoskodott.

Minden adott volt a valódi piknikhangulathoz árilis 21-én délelőtt a Hunyadi téren. A verőfényes napsütésben a kizöldült fák, a színesen pompázó virágok várták a családokat, kicsiket és nagyokat, akik 10 órára be is népesítették a zenepavilon környékét.

Az idei Tér/Zene–Zene/Tér programsorozatot Hassay Zsófia polgármester Simonffy Márta kultúráért is felelős alpolgármester társaságban nyitotta meg. A kerület vezetői arra emlékeztettek, hogy mostantól egészen őszig minden szombaton igényes, szórakoztató, ingyenesen látogatható események várják majd a terézvárosiakat és vendégeiket.

A megnyitó után a piknik résztvevőit harapnivalóval és üdítővel kínálták az önkormányzat képviselői, munkatársai. A tasakokat érdemes volt megtartani, ezeken szerepeltek ugyanis azok a számok, amelyekkel később a tombolán szép ajándékokat nyerhettek a szerencsések.

A szórakoztatásról ezúttal Levente Péter előadóművész gondoskodott. A gyerekek kedvence ezúttal is elvarázsolta a kicsiket és talán azokat a felnőtteket is, akik évtizedekkel ezelőtt az általa vezetett Zsebtévé című tévéműsoron nőttek fel.