Óvodások hoztak vidámságot a Tegoszba

A Fasori Kicsinyek Óvodájából érkezett csoport örvendeztette meg május 9-én a Tegosz nyugdíjasait.

A Benczúr utcai klubba érkezők a szomorú, esős idő ellenére hamar felderültek, arcukra mosolyt csaltak a kicsik, akik népdalokkal, táncokkal készültek erre az alkalomra. Kicsit megkésve ugyan, de most köszöntötték anyák napja alkalmából a nagymamákat, akik örömmel fogadták az óvodások műsorát.

 

 

A Fasori Kicsinyek Óvodájából érkezett gyerekek vidám anyák napi műsort adtak

 

A gyerekeket Szilva Anita óvónő készítette fel és kísérte el a fellépésre. A program után az óvodásokat megvendégelték az idősek. Mint megtudtuk, néhány hét múlva ismét közös foglalkozáson találkoznak a kicsik és a szépkorúak, akkor ugyanis gyermeknap kapcsán tartanak kézműves-foglalkozást, játékos összejövetelt.

 

 

A kicsiket Szilva Anita készítette fel

Böröcz Ignácné

Én úgy három hónapja járok a Tegoszba. Előtte a régi munkahelyem nyugdíjasklubját látogattam, de most már nagyon örülök, hogy rátaláltam a terézvárosi szolgálatra. Remek eseményeken vettem részt már idáig is, nagyon kedvesek a vezetők, és az önkormányzat segítségével igazán gazdag programkínálatból válogathatunk. Engem két unokám és öt dédunokám köszöntött családi körben, de itt a Tegoszban is nagyon jólesett a gyerekek anyák napi műsora, figyelmessége.

Gyemi Istvánné

Mindig nagy szeretettel fogadjuk az óvodásokat, hiszen ezek az aranyos gyerekek vidámságot hoznak közénk. Igazán jó dolognak tartom, hogy így hozzák össze a korosztályokat. Mi is adhatunk valamit a gyerekeknek és ők is jókedvre derítenek minket. Köszönet ezért a közreműködő pedagógusoknak, a klubunk vezetőinek és az önkormányzatnak is, hiszen mindig támogatnak minket. Igazán családias a légkör a Tegoszban, figyelünk egymásra, az óvodások pedig gyönyörű műsort adtak.