Nyílt nap a SportPontban

Sokaknak szerzett örömöt a SportPont azzal, hogy nőnapi ajándékként a terézvárosi hölgyek ingyen próbálhatták ki a különféle óratípusokat és a reflexológiát.

Csupán egy regisztrációra volt szükség ahhoz, hogy március első, napsütéses szombatját a kerületi hölgyek mozgással tölthessék. Idősebbek, fiatalok egyaránt éltek a lehetőséggel, sőt volt olyan édesanya, aki két nagylányát is elhozta, hogy kedvet kapjanak a sportoláshoz. Leposa Milán, a SportPont vezetője látván, hogy folyamatosan érkeznek a hölgyek, elégedetten nyugtázta, hogy van értelme az ilyen napoknak.

 

 

A TRX fiataloknak, időseknek egyaránt javasolható mozgásforma
 

A programban a dinamikusjóga, a TRX (Totalbody Resistance Exercise, teljes testtel végzett ellenállásos edzés), a has-, lábizmokat formáló erősítő és a gerinctorna-foglalkozásokból kaphattak ízelítőt a résztvevők. 

 

A hazánkban még ritkaságnak számító World Jumping trambulinos aerobikóra rendkívül sok hölgy érdeklődését keltette fel, ezen  vettek részt a legtöbben. Ez nem véletlen, hiszen a jó zenére, nagyszerű hangulatban zajló óra leginkább egy óriási bulira hasonlított, amiből senki sem akart kimaradni.

 

 
A trambulinos aerobikórán felszabadult jókedv uralkodott

 

A remek hangulatot csak fokozta, hogy a vezetőség nőnap alkalmából minden résztvevőnek tulipánnal kedveskedett.

 

Szászné Horváth Zsóka

A trambulinos órára jöttem, az az egyetlen óratípus, amit még nem próbáltam. Nagyon jó ötletnek tartom a nyílt napokat, itt is voltam eddig mindegyiken. Rendkívül fontos számomra a sport, a mozgás, zumbázni és úszni is járok már évek óta, ha ez az óra megtetszik, elképzelhető, hogy beiktatom a mindennapjaimba. Külön köszönöm a férjemnek, aki biztatott, hogy jöjjek el, ő pedig nőnap alkalmából átvállalta helyettem a takarítást.

Dakó Nelli és Emma

Az Erkelbe járunk mindketten, ahol nagyon jó példát mutatnak a testnevelés tanárok. Szeretjük az óráikat, sokat kosarazunk, tollasozunk. Itt még nem voltunk, ezért jöttünk most el a nyílt napra. Szinte mindent együtt csinálunk, így mozogni is együtt jöttünk. A has-, lábizmokat erősítő órát szeretnénk kipróbálni, szálkásítás és erősítés a célunk.