Köszönet a járvány alatti munkáért

Minden terézvárosi felnőtt háziorvosi munkaközösség dolgozói egyszeri juttatást kapnak a járványidőszakban végzett munkájukért. Soproni Tamás személyesen adta át az utalványokat az Eötvös utca 4. alatti rendelőben.

A járványhelyzet enyhülése után tartott első testületi ülésen döntöttek a képviselők arról, hogy minden kerületi felnőtt háziorvosi munkaközösség dolgozói – orvosok, asszisztensek egyaránt – egyszeri juttatásban részesülnek a Terézvárosban élők érdekében végzett munkájuk elismeréseként. A juttatás személyenként 50 ezer forint, amelyet elsősorban utalvány formájában biztosít az önkormányzat.

 

Kedden Soproni Tamás polgármester személyesen nyújtotta át az Eötvös utca 4. alatt dolgozó dr. Ágoston Zsuzsa és asszisztense részére az utalványokat. A találkozó érdekessége volt, hogy Soproni Tamás saját háziorvosát kereshette fel, amikor átadta az önkormányzat nevében a juttatást. A személyes találkozón az is kiderült, Ágoston Zsuzsa szinte egy időben a járvány kezdetével vette át a praxist, így gyakorlatilag teljes eddigi itteni munkája a koronavírus jegyében telt.

 

Az utalványokat a felnőtt háziorvosok a Polgármesteri Hivatalban vehetik át.

 

Szöveg: Csepregi Botond

Fotó: Tuba Zoltán/kepszerk.hu