Kollégánktól búcsúzunk

Mély megrendüléssel tudatjuk a hírt, hogy életének 52. évében elhunyt szeretett munkatársunk, Gál Antal, a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Polgármesteri Hivatal szervezési főosztályának vezetője. A hivatalos titulus az önkormányzat szívét rejti, amely most megszűnt dobogni.

 

Tónihoz vezetett minden szál: ő koordinálta a képviselőtestület, a bizottságok, a nemzetiségi önkormányzatok munkáját, ő felügyelte az ügyviteli folyamatokat a házban, ő felelt a helyi választások lebonyolításáért. Mindezt a rengeteg feladatot végtelen türelemmel és derűvel végezte el, és azt a hihetetlen tudást, amelyet két és fél évtized alatt a hivatalban gyűjtött, kollégái rendületlen támogatására használta fel. Bárki, bármikor számíthatott rá, szó szerint minden zugát ismerte a háznak.

 

 

 

1992-ben kezdett a terézvárosi önkormányzatnál dolgozni, a szervezési osztályon túl pár évig a lakásosztályon is, így nemcsak a hivatalban dolgozók ismerték, de nagyon sok terézvárosi lakos is. Ő maga is itt élt a kerületben feleségével és három gyermekével. Innen ment volna nyugdíjba sok-sok év múlva, ez szinte biztos. Május 4-én elragadta a covid, a hivatal üres lett nélküle.

 

Fájdalommal búcsúzunk tőle, hiányozni fog minden napunkból!