Karácsonyi koncertet adott Szekeres Adrien

Az ünnepre való ráhangolódást segítette december 16-án este az Eötvös10-ben Szekeres Adrien karácsonyi koncertje.

A terézvárosi önkormányzat ajándékát, az ilyenkor már szokásos ingyenes karácsonyi koncertet az idén is nagy lelkesedéssel fogadták a kerületiek, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a jegyeket néhány óra alatt le is foglalták. Így aztán zsúfolásig telt az Eötvös10 nagyterme hétfőn este, amikor Soproni Tamás polgármester köszöntötte a jelenlévőket.

 

 

Soproni Tamás polgármester kívánt boldog ünnepeket a közönség soraiban ülőknek
 

A kerület vezetője elmondta, hogy az önkormányzat a közszolgálatiság részének tekinti, hogy ingyenes programokat kínál az itt élőknek, lehetőséget teremtve az igényes szórakozásra azoknak is, akik ezt szűkös anyagi forrásaik miatt egyébként nem érhetnék el. Soproni Tamás békés, boldog ünnepeket kívánt a terézvárosiaknak, s arra kérte a jelenlévőket, hogy ezekben a napokban figyeljenek jobban a környezetünkben élő magányos, nehéz sorsú emberekre is.

 

 

Zsúfolásig telt az Eötvös10 nagyterme

 

A koncerten Szekeres Adrient férje, Kiss Gábor kísérte zongorán, aki egyben menedzsere is az énekesnőnek. A közel egyórás előadás során olyan ismert számok hangoztak el, mint az Olyan, mint te, a Szeretet ünnepén vagy a Híd a folyót című szerzemény, de az ünnepi hangulathoz méltó Ave Maria, Csendes éj és Leonard Cohen Hallelujája sem maradhatott ki a sorból.