Jubilált az egészségnap a Széchenyiben

Az iskolakezdéssel egy napon, tizedik alkalommal rendezték meg az egészségnapot a Széchenyi fürdőben.

 

 

Korán reggel folyamatosan érkeztek a szépkorúak

 

A szakadó eső ellenére több százan döntöttek hétfőn a rendezvény mellett. Az érkező szépkorúak elmondták, hogy egy pillanatig sem szegte kedvüket az időjárás, mindannyian bíztak abban, hogy nem lesz ez így egész nap. Igazuk lett, délutánra a nap is kisütött.

 

 

Az egészségnap résztvevői remekül vizsgáztak

 

A résztvevőket Császárné Csóka Ilona képviselő fogadta, és „vizsgáztatta” őket a történelemhez és a földrajzhoz kapcsolódó kvízkérdésekkel. A kerületiek felkészültségét mutatta, hogy minden kérdésre tudták a választ, nem maradt gazdátlanul egy kupon sem.

 

A leggyorsabban felelők S. Maráz Andrea és Csipak Zoltán masszőr által frissülhettek fel. A medencében a nap során folyamatosan ment a vízi torna, Pál Szandra és csapata ismét kitett magáért, jól átmozgatták a vendégeket. Nemcsak tartásjavító és gerinckímélő órákat tartottak, de tajcsi és jóga is szerepelt a programban.

 

 

Nagy tetszést aratott a népszerű színészházaspár, Sajgál Erika és Kovács István műsora

 

Táplálkozási tanácsadásért Mattheisen Mária egészségmentorhoz fordulhattak az érdeklődök a rendezvény alatt. Napközben a vendégeket Hassay Zsófia polgármester is köszöntötte, majd Kovács István és Sajgál Erika terézvárosi művészházaspár meglepetésműsora következett.

 

 

A címerrel díszített tortát az  egészségnap szervezője, Steindl Gabriella, Hassay Zsófia polgármester és Mogyorósi Sándor jegyző vágta fel

 

A népszerű kerületi színészek óriási sikert arattak interaktív műsorukkal. A rendkívül hangulatos előadás után következett a nap fénypontja, a háromemeletes torta felszeletelése. Némi pihenő után a vízitorna-órák folytatódtak, és mindenki elégedetten, felfrissülve távozott a nap végén.