Jelmezes nyílt nap a SportPontban

Különleges nyílt napra hívták a SportPont munkatársai a mozogni vágyókat, ugyanis február 9-én az érdeklődők minden korosztályból jelmezben érkeztek a meghirdetett foglalkozásokra. A legnagyobb sikere most is a zumbának volt, de szép számmal érkeztek a többi programra is.

Alig maradt hely az előtérben, annyian szerettek volna részt venni a jelmezes mozgásfoglalkozásokon. Készültek a szelfik és már a várakozás pillanatai is kíváló légkörben teltek. „A SportPont népszerűsítésének céljából minden hónapban készülünk egy tematikus nyílt nappal” – mondta Leposa Milán, az intézmény vezetője. Ilyenkor 45 perces órákon vehetnek részt az érdeklődök, amelyek természetesen ingyenesek, mindössze regisztrációhoz kötött a részvétel.

 

 

Leposa Milán, a SportPont vezetője

 

Délelőtt a kisteremben gerinctorna és egy komoly has-láb-popsi erősítés volt a program, majd dinamikus jóga zárta a napot. A földszinti nagyteremben TRX-köredzésen, zumbán és zumba kidsen vehettek részt a kicsik és nagyok. A nap végén tombolasorsolást tartottak a regisztráltaknak, amelyen értékes nyeremények, több mint húsz sportpontos szóróajándék – pólók, táskák – és a két fődíj,  a tíz alkalomra szóló bérlet talált gazdára.

 

A pincehelyiség adott otthont a reflexológiai kezeléseknek, amelyeket Makhajda Judit végzett. Az egészségmegőrző hatású, talpakon végzett terápia jó hatással lehet az emésztőrendszeri és az allergiás betegségekre is. A szakembert péntekenként találhatják meg a SportPontban azok, akik érdeklődnek a testharmonizáló kezelések iránt.

 

 

Makhajda Judit munka közben

 

Ha valaki lemaradt volna az egész testet megmozgató TRX-óráról, bepótolhatja, Kispál Eszter személyi edző hetente kétszer tart órát, valamint a speciális CORE-tréningre is várja azokat, akik sokat dolgoznak ülve és szeretnék megerősíteni a hátukon az izmokat a helyes testtartáshoz.

 

Ha valaki kedvet kapott a mindenki számára fontos mozgáshoz, ellátogathat a következő ingyenes nyílt napra márciusban, nőnapkor a SportPontba.

 

Csörgő Eszter

Édesanyámmal érkeztem a zumbára. Aktív tagjai a vagyunk a csapatnak, minden héten kétszer járunk és nagyon jól érezzük magunkat az órákon, hiszen jó zenére mozoghatunk a barátainkkal.

Menyhei Nóra

A farsangi nyílt napon próbáltam ki először a SportPontban a TRX-edzést. Nagyon tetszett, hogy itt köredzésben végeztük a gyakorlatokat, így minden izomcsoportot megmozgattunk a foglakozáson és mindenki számára volt hely a kötelek előtt. A próba után szívesen járok majd Eszter óráira később is.