Húsvéti tojáskereső

Kalandos tojáskutató akciót hirdetett az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér: öt tojás fotóját és hozzájuk kapcsolódó feladatokat rejtettek el Terézváros különböző pontjain. Aki megtalálja őket, jutalomban részesül.

A járványhelyzet miatt igazi tojások helyett hímes tojások fotóit rejtették el az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér munkatársai szerte a kerületben, hogy a hónapok óta tartó virtuális működésbe némi valódi interakciót csempésszenek. Az egyénileg végigjárható tojáskereső séta az E10 elől indul – ott találják ugyanis az első képet, az épület valamelyik ablakában virít.

 

A játék menete: minden fotón, közvetlenül a tojás alatt találnak egy pirossal írt szót is – ezeket a szavakat kell összegyűjteni és elküldeni üzenetben az Eötvös10 Facebook oldalára vagy az eotvos10jatek@gmail.com címre.

 

Az E10-esek nem hagyják csak úgy bolyongani az embert: minden képen szerepel a következő helyszín is, vagyis az, hogy merre induljanak ez Eötvös utcából, kiderül az ablakba „rejtett” tojásplakátról.

 

Ilyen plakátszerűségeket keressenek - a lényeget kitakartuk, hogy ne vegyük el a játék örömét:

 

 

 

Minden helyes megfejtést beküldő nyer, az ajándékok átvételéről a járvány csillapodása után tájékoztatjuk a résztvevőket.

Az üzenetek beérkezési határideje: 2021. április 5., éjfél.