Fergeteges hangulat a Hunyadi téren

Szinte felrobbant augusztus 24-én kora este a tér, amikor L. L. Junior két táncosa kíséretében a színpadra lépett. Rajongói óriási üdvrivalgással fogadták a népszerű énekest.

A terézvárosi születésű és a mai napig a kerületben élő L. L. Junior 1996-ban robbant be a köztudatba a Fekete vonat nevű együttessel. A Guinness Rekordok könyvébe is bekerültek, ők voltak, akik először írtak és énekeltek roma nyelven r’n’b és popstílusú dalokat.

 

 

L. L. Junior 1996-ban robbant be a köztudatba a Fekete vonat együttessel

 

L. L. Junior 2002-ben kezdett szólókarrierbe, több zenei stílusban is otthon van. Az énekes többszörös arany- és platinalemezes előadó, munkásságát számos kitüntetéssel ismerték el. A Hunyadi tér közönségének tulajdonképpen egy időutazásban volt részük, hiszen L. L. Junior az elmúlt húsz évéből válogatva állította össze a dalait. Rajongói minden számát vele énekelték, táncoltak, tapsoltak, igazi fesztiválhangulatot teremtve a téren.

 

 

A közönséget Hassay Zsófia polgármester és Lindmayer Viktor képviselő is köszöntötte

 

A népszerű kerületi énekes többször megköszönte Hassay Zsófia polgármesternek a meghívást, a közönségnek a részvételt és – humorát megvillantva – az Elműnek is az áramot. Egyetlen egy dolog feszélyezte csupán – mint elmondta –, mindig zavarban van, amikor az édesanyja is jelen van a koncertjén.

 

 

Voltak, akik táncra is perdültek