Fa nyílászárók cseréjét támogatja az önkormányzat

A terézvárosi önkormányzat támogatást nyújt a lakóhelyként bejelentett ingatlanok faszerkezetű nyílászárói, így a bejárati ajtók, erkélyajtók, ablakok felújításához és helyreállításához.

Bár a támogatás elsősorban a már meglévő nyílászárók felújítását vagy cseréjét célozza, segítségével műanyag ablakokat, ajtókat is lehet faszerkezetűre cserélni.

 

A támogatásra terézvárosi állandó lakcímmel rendelkező lakosok jelentkezhetnek. A vissza nem térítendő támogatás a költségek maximum 30 százalékáig, szociálisan rászorulók esetében maximum 50 százalékáig nyerhető el.

 

A pályázatokat 2021. június 1-től november 15. 17.00 óráig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (1067 Budapest, Eötvös u. 4.)

 

A részletek, így a pályázati feltételek, a benyújtáshoz szükséges dokumentumok felsorolása, az adatlap és a nyilatkozatok a hirdetmények sorában a pályázati felhívások menüpontnál találhatók vagy akár innen letölthetők: (pályázati kiírás, jelentkezési adatlap, nyílászáró-adatlap, nyilatkozat, hozzájárulási nyilatkozat)

 

A pályázatokat a Tulajdonosi Bizottság a beérkezéstől számított 60 napon belül elbírálja.