Egyeztetés a Szent Család Plébánián

Rövidesen megtörténhet a Patrona Hungariae Óvoda felújítási és bővítési munkálatai során a Szent Család Templom oldalfalán keletkezett beázási kár javítása, hangzott el az erről a kérdésről, valamint a folyamatban lévő önkormányzati beruházásról tartott egyeztetésen.


A találkozón részt vett Udvardy Tamás plébános, Szilágyi Erika, az önkormányzat civil kapcsolatért felelős tanácsnoka, Bálint György, a tulajdonosi bizottság elnöke, Járási László, a Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt műszaki igazgatója, Kocsis Ildikó projektmenedzser és Bagaméri Róbert műszaki ellenőr.

 

 

Az egyeztetés részt vevői megoldást kerestek minden felmerülő problémára

 


A beázással kapcsolatban Bagaméri Róbert elmondta, a Patrona Hungariae Óvoda bővítését végző kivitelező az okozott kár javításának teljes költségét vállalja, hangsúlyozta, egy ilyen léptékű beruházás során a leggondosabb munkavégzés esetén is szinte elkerülhetetlenek az ilyen típusú események. A részletekről szólva kifejtette, a beázott fal helyreállításakor el kell végezni a fal víz- és sótartalmának ellenőrzését annak érdekében, hogy a javítás megfelelő minőségben történjen meg.

 


Udvardy Tamás plébános jelezte, a javítási munka elvégzéséhez már folyamatban van a kivitelező kiválasztásához szükséges árajánlatok bekérése.

 

 
Szilágyi Erika civil tanácsnok és Bálint György, a tulajdonosi bizottság elnöke tanulmányozza a csapadékelvezetésről szóló műszaki dokumentumokat

 


Szilágyi Erika és Bálint György a korábbi egyeztetésen felmerülő összes, a csapadékelvezetéssel, tetőszigeteléssel, az óvoda játszóudvarának kialakításával kapcsolatos kérdésre megnyugtató választ kapott.

 

 
A találkozó végén a résztvevők megtekintették az önkormányzat finanszírozásában folyó felújítási és bővítési munkálatokat

 

Fotó: Dimény András/kepszerk.hu