Egészségnap a Széchenyi fürdőben

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a prevenciós célokat szolgáló egészségnapot a Széchenyi fürdőben.

Már kora reggel rengetegen eljöttek, hogy egy kellemes napot töltsenek az egyik legnépszerűbb budapesti fürdőben. Az időjárás is kedvezett a programhoz, így egész délelőtt folyamatosan érkeztek a szépkorúak.

 

 

Hassay Zsófia polgármester is részt vett a programon

 

A vendégeket Császárné Csóka Ilona képviselő köszöntötte, és a hagyományokhoz híven feltette a kvízkérdéseket, amelyekkel értékes masszázskuponokat nyertek a vendégek. A kérdések mind Terézvároshoz kötődtek és minden kupon gazdára talált, Lindmayer Viktor képviselő adta át őket a leggyorsabban válaszolóknak.

 

 

 

Az egészségnap közönsége táncra perdült a jó zenére

 

A medencékben félóránkénti kezdéssel különböző akvafitnesz-foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődök, a tartásjavító mozgáson kívül a vízi jógát és a pilatest is kipróbálhatták. A szerencsés masszázskuponok gazdáit a nap folyamán S. Maráz Andrea és Csipak Zoltán gyógymasszőrök „vették kezelésbe”. Táplálkozási tanácsokat Mattheisen Máriától kérhettek az érdeklődők, és sokan éltek is a kiváló lehetőséggel. 

 

 

Együtt tornáztak a medencében a terézvárosi szépkorúak
 

Miután Hassay Zsófia polgármester köszöntötte a vendégeket, következett a műsor: Gájer Bálint, a hazai szving hercege szórakoztatta a közönséget. A népszerű dalokat nem csak vele együtt énekelték a vendégek, valóságos táncparketté varázsolták a helyszínt. A szépkorúak záróráig igénybe vehették a fürdő összes szolgáltatását, így teljesen feltöltődve távoztak a nap végén.

 

Terézváros önkormányzata a második egészségnapot augusztus 27-én tartja a Széchenyi fürdőben, amelyre sok szeretettel hívja és várja a kerület szépkorú lakosait.