Egészségnap a Széchenyi fürdőben

Augusztus 27-én tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Széchenyi fürdőbe kihelyezett egészségnapot.

A terézvárosi szépkorúak körében rendkívül népszerű rendezvényen most is nagyon sokan vettek részt. A programot Császárné Csóka Ilona nyitotta meg, és tette fel a kvízkérdéseket, amelyekkel masszázskuponokat nyertek a leggyorsabban jól válaszolók.

 

 

Az egészségnap vendégeit Hassay Zsófia polgármester köszöntötte

 

A szerencsés nyertesek S. Maráz Andrea és Csipak Zoltán gyógymasszőrök kezei között frissülhettek fel a nap folyamán. A vízi tornaórák kora estig tartottak két medencében, Pál Szandra és csapata jól átmozgatta a résztvevőket.

 

 

A kánikulában nincs is jobb, mint a vízben mozogni

 

A szervezők külön figyelmet fordítanak arra, hogy a prevenciós célokat szolgáló nap során mindig valami újdonság is legyen a vendégek számára. Ezen a napon Petridisz Anna gyógytornász, manuálterapeutához is fordulhattak az érdeklődök, aki a fájdalmas, gyulladt gócok, merev izmok kimozgatásában volt a segítségükre.

 

 

A sztárvendég, Serbán Attila gondoskodott a jó hangulatról

 

Hassay Zsófia polgármester is köszöntötte a vendégeket, majd „színpadra” szólította a nap meglepetésvendégét, Serbán Attilát. Az ismert musicalszínész rendkívül színvonalas műsorral készült a szépkorúak számára, többféle zenei stílust is énekelt. A közönség vevő volt a szórakozásra, énekeltek, táncoltak az előadás alatt.

 

A vendégek a fürdő összes szolgáltatását díjmentesen vehették igénybe a nap folyamán, és az időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy élményekben gazdag, tartalmas napban volt részük.


 


 

Dr. Prugberger Tamás

Rendszeresen járok úszni, de ezen a programon most vagyok itt először. Nagyon jól érzem magam itt, jó az idő és sokan vagyunk a kerületből. Gyerekkorom óta sportolok, a sport fontos része az életemnek, síelek, korcsolyázok, teniszezek, úszok, mindig szükségem volt a tudományos munka mellett az aktív pihenésre.

Mányi Tiborné Marcsi

Aktív nyugdíjas vagyok, tele energiával, édesapámtól örököltem, ő is terézvárosi volt. Már nyolcadszor vagyok itt a fürdőben az egészségnapon, de nemcsak ide, minden kerületi rendezvényre eljárok, de ez az abszolút kedvenc programom. Nagyon jó ötletnek tartom, köszönet érte az önkormányzatnak.