Cirkuszi előadás karácsonyra

Terézváros önkormányzata a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban című előadással ajándékozta meg a kerületieket

Az önkormányzat minden karácsonykor cirkuszi előadással kedveskedik a terézvárosiaknak. Az idén sem volt ez másképp. Sokan éltek a lehetőséggel, már jóval a kezdés előtt megteltek a széksorok. A műsort megelőzően Hassay Zsófia polgármester köszöntötte a vendégeket, majd a cirkusz világához kapcsolódó kvízkérdéseket tett fel a gyerekeknek, a három leggyorsabban jelentkező pedig a helyes válaszért ajándékot kapott.

 

 

Hassay Zsófia a cirkusz világával összefüggő kvízkérdéseket tett fel a gyerekeknek
 

Az előadás egy klasszikus cirkuszi műsor volt, amelynek minden száma a szeretet ünnepének fontosságát hangsúlyozta. A nemzetközi fellépők mellett három hazai előadónak is tapsolhatott a közönség: Ádám Krisztián magasdrótszámával, Hús István és Fehérgyarmati Adrienn pedig levegőakrobatikai előadásával kápráztatta el a közönséget.

 

 

Ádám Krisztián magasdrótszáma közben
 

Az akrobatikus elemek mellett a kicsik legnagyobb örömére az elmaradhatatlan bohóc is megjelent a színpadon.

 

 

A dobzsonglőr
 

Természetesen állatok nélkül nincs igazi cirkuszi előadás, Szergej Nyeszterov Oroszországból hófehér tigrisekkel bizonyította, hogy nem létezik lehetetlen, a vadállatok egy-egy jutalomfalatért, jó szóért a gazdájuk minden kívánságát teljesítik. Tatjana Pelekh Ukrajnából érkezett, hogy a magyar közönségnek újfent megmutassa az ember és a kutya örök barátságát játékos produkciók közepette. Az előadás igazi családi program volt, amely magas színvonala mellett fontos üzenetet közvetített.

 

 

Tatjana Pelekh a kutyáival
 

 

Sajgál Bendegúz

Már többször voltam a karácsonyi cirkuszi előadáson, mindig örömmel jövök, most is nagyon élveztem. A legjobban a dobzsonglőr szám tetszett.

Ipacs Lilli

A nagymamámmal már voltam cirkuszban, de így a barátnőimmel, osztálytársaimmal most vagyok először. Az egész előadás nagyon tetszett, sok izgalmas rész volt, de ha választani kell, akkor a tigrisek tetszettek leginkább.