AJÁNDÉK: cirkusz gyereknapra

Terézváros önkormányzata idén is cirkuszi előadást ajándékozott a gyerekeknek.

 

Megtelt a Fővárosi Nagycirkusz nézőtere

A szülőkkel, nagyszülőkkel és barátokkal érkező terézvárosi gyerekek ismét megtöltötték a Fővárosi Nagycirkusz nézőterét. Az előadás előtt Hassay Zsófia polgármester köszöntötte a vendégeket, majd kvízkérdéseket tett fel a kicsiknek. A bátor és helyes választ adó gyerekek a cirkusz világához kapcsolódó ajándékokat kaptak.

Hassay Zsófia ajándékokat adott a kvízkérdésekre helyesen válaszolóknak

Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című előadás teljesen elkápráztatta a nézőket. A program során láthattak lélegzetelállító levegőszámot, amely a határtalan szerelem földöntúli varázslatát keltette életre a levegőben.

Lélegzetelállító levegőszámot láthatott a közönség

Valószínűleg minden férfivendég örülne, ha olyan gyorsan öltöző felesége lenne, mint amilyen az orosz Maria Syulgina, aki olyan hihetetlen tempóban cserélte a ruháit a produkcióban, hogy szinte követhetetlen volt a szemnek az átváltozás.

A szintén orosz Kudzina Kristina hulahoppkarika-számával teljesen lenyűgözte a nézőket. Nemcsak a produkció, de a látvány is szemkápráztató volt. Természetesen az akrobatikus elemek mellett nem hiányozhattak az állatos produkciók sem, Laura Urunova papagájokkal, Steven és Angele Pedersen pedig fókákkal szórakoztatta a vendégeket. Horváth Zoltán humoros, a nézőket is bevonó jelenetei pedig igazolták, hogy a bohóc nélkülözhetetlen a cirkusz világában.

Laura Urunova a papagájokkal