Az Életrevalókkal nyit szombaton a Hunyadi téri kertmozi

Június 12-től tíz héten át minden szombat este összegyűlhet a közönség a Hunyadi téren felállított filmvászon előtt, nyit a kertmozi.

A Budapest Film új, közösségi kertmozi-hálózata, a Budapest Kertmozi keretében, az Eötvös10 szervezésében június 12-én este 9-től az Életrevalók című francia vígjátékot láthatjuk a tér árnyas fái és a csillagos ég alatt.

 

A Budapest Film Zrt. - immár második évben- kültéri vetítéssorozatot indít Budapest számos pontján. Tavaly a kezdeményezés Terézvárosban debütált, a fővárosban a Hunyadi tér gyönyörű környezete biztosított először helyszínt a kertmozizásnak.
A megmozdulás elsődleges célja a közösségi filmezés, valamint a budapesti kertmozi kultúra újjáélesztése. A Budapest Kertmoziban családias környezetben és fesztiválhangulatban lehet eltölteni egy kellemes estét, ahol a ’kertmozizás’ nosztalgikus élménye a mai nívós filmkínálattal párosul.

 

A kertmoziba a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: https://bpkertmozi.hu/eletrevalok/#foglalas

 

A teljes komfort, a tökéletes kikapcsolódás érdekében a szombati kertmozi alkalmaira érdemes plédekkel, nasival és frissítővel, továbbá szúnyogriasztóval is készülni. A vetítés nem zavarja a környék nyugalmát, hiszen a hangot fülhallgatón keresztül hallják a nézők.

 

A Hunyadi téren elsőként bemutatott film igazi csemege, szívmelengető üzenete, derűje hosszú napokra biztosít lelki muníciót az egész család számára.

 

Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst. Azt az embert, aki most szabadult a börtönből, és talán a legkevésbé alkalmas a feladatra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára. Az elmúlt évek egyik legnagyobb francia filmsikere megtörtént események alapján készült.

 

 

 A további részletekért, a filmkínálatért és a regisztrációért érdemes figyelni az Eötvös10 Facebook-oldalát.