Ünnep: anyák napja a Tegoszban

A Fasori Kicsinyek Óvodájából érkeztek a kis szereplők."
A Fasori Kicsinyek Óvodájából érkeztek a kis szereplők."

Óvodások adtak anyák napi műsort a Tegosz gondozottjainak május 9-én, a Benczúr utcai idősek klubjában.

 

 

Sok-sok mosolyt csaltak az idősek arcára azok a kisgyermekek, akik május 9-én látogattak el a Terézvárosi Gondozó Szolgálat (Tegosz) Benzúr utcai idősek klubjába, hogy egy anyák napi műsorral lepjék meg az ott lévőket.

A Fasori Kicsinyek Óvodájából érkezett gyerekekkel Szilva Anita táncolt együtt

Mint azt Schmolzné Havas Pálmától, a Tegosz vezetőjétől megtudtuk, ez a szép hagyomány már többéves múltra tekint vissza. Az idén a Fasori Kicsinyek Óvodájából érkeztek a kis szereplők, hogy dalos, táncos műsorral örvendeztessék meg a közönséget. Az idősek hamarosan visszaadhatják ezt a szép ajándékot, ugyanis meséikkel várják majd az óvodásokat hamarosan. Mint kiderült, már lezajlott az a Mátyás király mesemondó verseny a Tegoszban, amelynek győztesei lesznek azok, akik a gyerekeknek egy-egy szép történet előadnak a mesélős összejövetelen.

A hölgyek virágot és emléklapot is kaptak anyák napjára

A Fasori Kicsinyek Óvodájában működő néptánccsoportot Szilva Anita vezeti, aki elmondta, hogy a legifjabb táncosok nagy lelkesedéssel készültek a szereplésre, mivel közülök többen első alkalommal léptek fel közönség előtt.

Az anyák napi rendezvényen a Tegosz dolgozói is meglepték a hölgyeket, ők virággal és emléklappal kedveskedtek a gondozottaknak.