Ajándék a terézvárosi óvodásoknak

Az önkormányzat évek óta ajándékkal lepi meg az óvodát kezdő terézvárosi gyerekeket. Az értékes ajándékcsomagokat Hassay Zsófia polgármester és a képviselő-testület tagjai adták át a kicsiknek szeptember 5-én a kerületi óvodákban.

Nagy örömmel fogadták az óvodások a plüssállatkás hátizsákot és azokat a hasznos holmikat, amelyeket az ajándékcsomag rejtett. Terézváros polgármestere Császárné Csóka Ilona képviselővel a Játékvár óvodába vitte el a meglepetést, a Kincseskert óvodába pedig Simonffy Márta alpolgármesterrel látogatott el. Hassay Zsófia és a terézvárosi képviselők – a korábbi évekhez hasonlóan – minden óvoda vezetőjének átadták az állatkerti belépőket is.

 

 

Nagy izgalommal ismerkedtek a csomagban lévő ajándékokkal a Fasori Kicsinyek Óvodájába járó gyerekek
 

A Fasori Kicsinyek óvodájában a gyönyörű villaépület hátsó teraszán gyülekeztek a legifjabb óvodások. Tizennyolcan vannak, s mindannyian izgatottan várták, milyen ajándékot rejtenek a Terézváros felirattal díszített jókora papírtáskák. Bundula Csaba alpolgármester és Matokanovic Lídia képviselő osztotta ki az ajándékokat. Azonnal elő is kerültek a játékok, színes ceruzák, kulacsok, de a legnagyobb sikert talán a kiskutyát formáló hátizsák aratta.

 

A Patrona Hungariae óvodában Hegyi András és Lindmayer Viktor képviselő – miután megbeszélték a gyerekekkel, hogy tetszik-e nekik az óvodásélet – átadta az önkormányzat ajándékcsomagját. A kiscsoportosok izgatottan vették szemügyre, mi mindent rejt a macis táska.

 

Császárné Csóka Ilona és Czuppon Zsolt a Mesevilág óvoda kiscsoportosainak kézbesítette az önkormányzat ajándékát. Önként jelentkező bőven akadt arra a feladatra, hogy mutassa meg a társainak, mi minden van az ajándékcsomagban.